7η Διεθνής Έκθεση- LOGISTICS-ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ-CARGO TRUCK & VAN EXPO 2019

Η «Καρανάσιος Βαρσάμη & συνεργάτες» συμμετέχει στην 7η Διεθνή Έκθεση LOGISTICS - ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ - CARGO TRUCK & VAN EXPO 2019 που θα διεξαχθεί στο Metropolitan Expo Αθηνών από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2019.

Η εταιρεία "ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Π. ΒΑΡΣΑΜΗ Γ. & Συνεργάτες" σας προσκαλεί επίσης την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 και ώρες 14.00 - 16.00 στην ενημερωτική ημερίδα για την: «Αεριοκίνηση και Ηλεκτροκίνηση στον κλάδο των Οδικών Μεταφορών».

Ο κ. Παναγιώτης Καρανάσιος θα μιλήσει για «Το Θεσμικό Πλαίσιο για την αδειοδότηση CNG και φορτιστών-συσσωρευτών σε εγκαταστάσεις. Απαραίτητο εργαλείο για τη διείσδυση εναλλακτικών καυσίμων στην αυτοκίνηση».

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να είστε παρόντες, εσείς και οι συνεργάτες σας, στην ημερίδα, αλλά και στο θεματικό μας περίπτερο, από όπου θα είμαστε στη διάθεσή σας για πληρέστερη ενημέρωση αναφορικά με τα παραπάνω θέματα.

Θα μας βρείτε στο συνεδριακό κέντρο Hall 4 | Stand 4 περίπτερο B23, μπροστά στον μόνιμο χώρο του Hall 4 όλων των ημερίδων, των σεμιναρίων, των workshops και της προαναφερόμενης εκδήλωσης.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.